Tanzoo fruitautomaten

Tanzoo is de grootste aanbieder van online fruitautomaten in Nederland. Hetgeen waarin Tanzoo zich onderscheidt van veel andere aanbieders van fruitautomaten, is dat dit allemaal echt bestaande fruitautomaten zijn. Daarnaast zijn de gokautomaten van Tanzoo ook nog eens voorzien van een kleine en een grote, gelinkte jackpot die progressief is; dat wil zeggen dat hij steeds groter wordt. Tanzoo maakt het de gokkers makkelijk om met echt geld te gokken, omdat u uw speeltegoed heel makkelijk met uw mobiele telefoon of met iDeal kunt opwaarderen. Tevens zijn de Tanzoo fruitautomaten gratis te spelen, zo lang u maar wilt.

Tanzoo is afkomstig van dezelfde aanbieder als Fruitluck. Als u op een Tanzoo fruitautomaat wilt spelen moet u eerst kiezen of u op een normale, of op een brede kast wilt spelen. Ook kunt u in full-screen modus op de Tanzoo fruitautomaten spelen, wat het spel veel spannender en aangenamer maakt. De Tanzoo fruitautomaten bieden een speelervaring die zo dicht mogelijk in de buurt komt van echte fruitautomaten: de spanning, de mooie graphics, de geluiden; alles is gebaseerd op echte fruitmachines. Hierin onderscheidt Tanzoo zich van veel andere aanbieders: het is allemaal zo realistisch mogelijk.

Alle Tanzoo fruitautomaten kunt u gelijk vanuit onze website spelen; zo hoeft u niet in-game tussen de automaten te wisselen. Het aanbod is bijzonder uitgebreid, waardoor u alle mogelijkheid krijgt om online een gokje te wagen. Een ander groot voordeel aan de Tanzoo fruitautomaten is dat er geen enkele downloads voor nodig zijn. U kunt de Tanzoo fruitautomaten spelen op elke moderne computer die toegang heeft tot internet: dit is zo omdat alle Tanzoo fruitautomaten op Flash-software gebaseerd zijn. Het enige wat u hoeft te doen is de fruitautomaat van uw keuze aan te klikken, kiezen voor welke variant u wilt uitproberen, en dan kunt u gelijk al spelen.